Om meg

Jeg elsker å spille dataspill og spesielt dataspill som krever en god porsjon oppfinnsomhet og tankevirksomhet. Dette var opprinnelig det som tiltrakk meg til DeRail Games. Samtidig er jeg svært opptatt av at man skal støtte norske utviklere og sikre god grobunn for å fremme spennende nye spill.

Denne siden er først og fremst tenk som en hyllest til et selskap som jeg mener gjorde svært mye for å sikre en god spillutvikling i Norge. En innsats som dessverre mange har glemt. Derfor ønsker jeg å løfte dette frem i lyset igjen.

Mine planer

Du finner meg stort sett foran en datamaskin, engasjert i et spennende spill. Jeg prøver å fokusere på å finne gode norske spillutviklere, men jeg anbefaler ikke spill bare basert på hvem som har utviklet dette.

Alle mine vurderinger er basert på hvor bare jeg mener spillet er, uavhengig av utvikler. Jeg ønsker å legge inn mine vurderinger i en blogg, så dette kommer etter hvert. Her vil du kunne lese mer om hvilke spill jeg anbefaler, men mest av alt vil du få mer informasjon om hvilke norske utviklere du bør se nærmere på.

Kontakt meg

Jeg vil gjerne høre fra dere! Hvilke spill liker dere? Hva er viktigst; skytespill eller eventyrspill.
Hvis du holder på å utvikle en app, eller et dataspill så ta gjerne kontakt så kan du få en omtale av ditt spill her hos meg.

Du når meg på spill@derailgames.no.

Mitt siste tips til alle som elsker å spille er å huske å skrive en vurdering hos App store eller Google play. Dette er viktig for at utvikleren skal få oppmerksomhet og fortsette å utvikle spennende spill!
De fleste spill ber om en slik tilbakemelding etter du har brukt det en stund, men du kan også gå direkte inn på din favoritt butikk og legge igjen en vurdering der.